Tømrermester Christiansens

Der findes mange tømrere og snedkere på Amager og omegn, så derfor kan det også godt være en vanskeligt beslutning at skulle vælge den rette virksomhed til at udføre lige netop dén opgave, som du har i øjeblikket – eller som du kommer til at have i fremtiden. Det er dog meget vigtigt, at du ikke drager en forhastet konklusion, men derimod giver dig god tid til at undersøge markedet og danne dig et overblik over de forskellige muligheder, du har for at få udført din opgave. Der er – desværre – mange, der blot vælger det første og bedste bud, hvilket er en skam – det handler om at tage sig tiden til at vælge den rette leverandør, hvilket naturligvis meget vel kunne være Tømrermester Christiansen ApS.​

Derfor skal du vælge os

Hos Tømrermester Christiansen ApS er vi et familieorienteret firma, der sætter en særlig stolthed og en helt særlig dyd i deres håndværk, hvorfor du kan være sikker på, at du får leveret et godt resultat, som du kan være yderst tilfreds med og så oven i købet til en konkurrencedygtig pris, hvis du vælger os.

Ikke nok med det, så har vi også meget tætte relationer til vores leverandører, der naturligvis er udvalgt med den største omhu og er i stand til at levere materialer, når der er brug for dem. Vi har desuden også en lang række samarbejdspartnere, som vi har samarbejdet med i mange år og derfor kan vi også stå inde for, at de leverer et godt stykke arbejde hver eneste gang.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

​Hvis du har en opgave, som du gerne vil have os til at hjælpe med, så skal du være velkommen til at kontakte os på enten 21 95 35 49 eller ralf.christiansen74@gmail.com, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du har naturligvis ikke accepteret noget før vi har lavet en endelig, skriftlig aftale hvori opgaven beskrives.

Derfor skal du bestemt ikke være bange for at henvende dig til os med henblik på at modtage et overslag på din opgave – vi bestræber os på at kunne vende tilbage til dig med et konkret tilbud i løbet af blot få dage.

​Hvis du har en opgave, som du gerne vil have os til at hjælpe med, så skal du være velkommen til at kontakte os på enten 21 95 35 49 eller
ralf.christiansen74@gmail.com,
og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du har naturligvis ikke accepteret noget før vi har lavet en endelig, skriftlig aftale hvori opgaven beskrives.

Derfor skal du bestemt ikke være bange for at henvende dig til os med henblik på at modtage et overslag på din opgave – vi bestræber os på at kunne vende tilbage til dig med et konkret tilbud i løbet af blot få dage.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.


    Lyst til at kigge forbi?
    Kontaktinfo

    Indhent et tilbud