• Ikon RENOVERING
RENOVERING

Uanset om du drømmer om en større eller mindre form for renovering af lejlighed eller hus, så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar med en hjælpende hånd til nyt køkken og meget mere.

  • Ikon MALERARBEJDE
MALERARBEJDE

Trænger du til at få malet i virksomheden, eller trænger hjemmet til ny tapetsering? Så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan hjælpe med alle former for maleropgaver.

  • Ikon VINDUER OG DØRE
VINDUER OG DØRE

Vi laver alle slags opgaver inden for døre og vinduer, og har samarbejde med de førende inden for vinduer og døre. Hvis du har et ønske om specielle mål til enten dit vindue eller din dør så har vi løsningen til dette.​

Gulvarbejde og reparation af gulv

Hvis du skal have lagt nyt gulv, eller udført andet gulvarbejde, har vi hos Tømrermester Christiansen ApS ekspertisen til at løfte opgaven.

​Vi har mange års erfaring inden for lægning af gulv og meget andet gulvarbejde, og vi kører ofte ud til kunder på Frederiksberg og i Valby, Amager og resten af København.

Står du og skal have en gulv reparation? Så kontakt Tømrermester Christiansen ApS og få et godt tilbud.

Reparation af lakeret gulv

Lakeret gulve er meget anvendt i dag, det skyldes gulvets lange levetid samtidig med at det er modstandsdygtigt overfor snavs og skidt.

Har du et lakeret gulv, som er slidt efter mange års brug? Eller har dit trægulv synlige ridser og hakker? Så kan Tømrermester Christiansen ApS hjælpe dig. Vi tilbyder reparation af trægulve – og garanterer et godt og holdbart resultat, hver gang.

Gulvbelægning i de helt rigtige materialer

Har du et gammelt og slidt gulv, som trænger til en opfriskning? Vi kender alle typer gulve og ved, hvordan det skal behandles.

Det samme gælder, hvis dit gulv har fået en skade – vi kan altid tilbyde dig en god løsning, som gør dig tilfreds.​

Vi er vant til at arbejde med mange forskellige typer materialer.

Gennem tiden har vi oparbejdet erfaring med mange forskellige materialer, fra mange forskellige leverandører og mærker.

Vi kan også hjælpe dig med at udvælge materialer, så du er sikker på, gulvet lever op til dine krav og forventninger.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken type gulvarbejde du skal have udført, kan vi hjælpe dig. Du skal blot ringe til os på telefon 21 95 35 49 eller skrive til vores e-mail ralf.christiansen74@gmail.com og fortælle lidt om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.


    Lyst til at kigge forbi?
    Kontaktinfo