RENOVERING

Uanset om du drømmer om en større eller mindre form for renovering af lejlighed eller hus, så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar med en hjælpende hånd til en bred vifte af tømreropgaver.

MALERARBEJDE

Trænger du til at få malet i virksomheden, eller trænger hjemmet til ny tapetsering? Så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan hjælpe med alle former for maleropgaver.

Køkken

Køkkener er et af vores specialer. Tømrermester Christiansen ApS udfører alt lige fra små istandsættelser til ny montering af køkken.

Restaurering og udskiftning af vinduer og døre

Hos Tømrermester Christiansen ApS har vi specialiseret os i restaurering af gamle døre og vinduer. Vi mestrer håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne og kaster os derfor med glæde over selv de mest komplicerede restaureringsarbejder.

Vi tilbyder også udskiftning, hvis du hellere ønsker det, eller hvis det ikke er muligt at restaurere dem.

Vores kunder befinder sig typisk på Østerbro og Frederiksberg samt i Valby og omegn.

Du bør vælge restaurering fremfor udskiftning

Ved at bevare boligens oprindelige vinduer og døre, sikrer du, at husets stil forbliver intakt.

Samtidig vælger du en løsning, der i langt de fleste tilfælde både er bedre og billigere end at skifte det gamle ud med nyt. Det er dog ikke altid, at det kan lade sig gøre, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også udskiftning til en fordelagtig pris.

Restaurering og udskiftning af vinduer og døre pris

Står du over for at skulle udskifte dine vinduer eller døre og ønsker en pris?

Hos Tømrermester Christiansen ApS kan du hente et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi garanterer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få sat dine gamle døre i stand, eller at få monteret nye vinduer? Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på enten restaurering eller udskiftning. Vi står klar til at hjælpe dig og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 95 35 49, men du kan også skrive til vores e-mail: ralf.christiansen74@gmail.com, hvis du foretrækker det.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sætte dine gamle vinduer og døre i stand, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på enten restaurering eller udskiftning af vinduer og døre, skal du endelig bare kontakte os.​

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 95 35 49, men du kan også skrive til vores e-mail:
ralf.christiansen74@gmail.com,
hvis du foretrækker det.​

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.


    Lyst til at kigge forbi?
    Kontaktinfo

    Indhent et tilbud