RENOVERING

Uanset om du drømmer om en større eller mindre form for renovering af lejlighed eller hus, så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar med en hjælpende hånd til nyt køkken og meget mere.

MALERARBEJDE

Trænger du til at få malet i virksomheden, eller trænger hjemmet til ny tapetsering? Så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan hjælpe med alle former for maleropgaver.

VINDUER OG DØRE

Vi laver alle slags opgaver inden for døre og vinduer, og har samarbejde med de førende inden for vinduer og døre. Hvis du har et ønske om specielle mål til enten dit vindue eller din dør så har vi løsningen til dette.​

Vi udfører professionel lægning af træterrasse

Går du og drømmer om en ny terrasse? Så kan du med fordel kontakte Tømrermester Christiansen ApS. Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for terrasser, eksempelvis lægning af træterrasser. Vi kommer mest i og omkring Nordhavn, Frederiksberg og Østerbro, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Uanset om du mangler hjælp til en reparation af din træterrasse eller til lægning af træterrasse, så kommer vi gerne og hjælper. Vi tager os således af både store og små opgaver hos både private, offentlige og erhverv.

Træterrasse pris

Hvad koster en træterrasse?

Ved opsætning af træterrasser afhænger prisen bl.a. af kvaliteten af materialer samt omfanget af opgaven. Det kan være svært at angive en konkret pris på træterrasse, før vi kender opgavens omfang. Er du eksempelvis på udkig efter en overdækket træterrasse, er prisen naturligvis højere – alt afhængelig af kvaliteten på de materialer som vi burger til montering af træterrasse.

Hos Tømrermester Christiansen ApS er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål.

Træterrasser der matcher resten af huset

Træterrasser kan laves på mange forskellige måder og i diverse træsorter, mønstre og størrelser. Det vigtigste er, at terrassen passer til den øvrige arkitektur på bygningen.

Det kan være svært at vælge træterrasse, og derfor deler vi gerne ud af vores ekspertviden, så du kan træffe det rette valg efter dine behov.

​Her hos os kan vi tilbyde en solid og holdbar løsning, så du får en træterrasse, som både passer til bygningen, men også matcher dine ønsker og behov. Vi har derudover fokus på god dialog og fornuftige priser når det omhandler lægning af træterrasse.​

Kontakt for flere informationer

Hvis du synes at det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for flere informationer. Vi er altid parate til at rykke ud og hjælpe.​

Vi kan kontaktes på telefon 21 95 35 49 eller på mail ralf.christiansen74@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden.

Hvis du synes at det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for flere informationer. Vi er altid parate til at rykke ud og hjælpe.​

Vi kan kontaktes på telefon 21 95 35 49 eller på mail
ralf.christiansen74@gmail.com,
så vender vi tilbage snarest muligt. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.


    Lyst til at kigge forbi?
    Kontaktinfo

    Indhent et tilbud