• Ikon RENOVERING
RENOVERING

Uanset om du drømmer om en større eller mindre form for renovering af lejlighed eller hus, så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar med en hjælpende hånd.

  • Ikon GULVARBEJDE
GULVARBEJDE

Uanset om du drømmer om en større eller mindre form for gulvarbejde, så står vi altid klar hos Tømrermester Christiansen ApS med en hjælpende hånd.

  • Ikon VINDUER OG DØRE
VINDUER OG DØRE

Vi laver alle slags opgaver inden for døre og vinduer, og har samarbejde med de førende inden for vinduer og døre. Hvis du har et ønske om specielle mål til enten dit vindue eller din dør så har vi løsningen til dette.​

Malerarbejde på Østerbro

​Trænger du til at få malet i virksomheden, eller trænger hjemmet til ny tapetsering? Så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan hjælpe med alle former for maleropgaver.

Vi kommer oftest på Valby, Frederiksberg og på Østerbro, men kører også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for malerbranchen. Vi løser både store og små maleropgaver, så du må ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp. Mangler du inspiration eller rådgivning, hjælper vi også gerne med dette.​

Den helt rigtige maler til dig

Får du malet dine vægge, kan det gøre en stor forskel for udtrykket i dit hjem. Uanset om der er tale om hvide vægge eller vægge malet i smukke farver, vil det pifte dit hjem op med det samme. Det kan derfor godt betale sig at bruge penge på malerarbejde.

Vi står til rådighed hos alle typer af kunder, og vi hjælper med alle former for malerarbejde i København. Vi kan eksempelvis stå for tapetsering, spartling og filt.

Disse opgaver kan være besværlige, og de kræver den rette snilde samt det rette værktøj. Derfor er det en god idé at ty til professionel hjælp, hvis du skal have ordnet en form for maleropgave.

Vores specialer

Tømrermester Christiansen ApS er din pålidelige entreprisevirksomhed. Vi har specialiseret os indenfor følgende:

Ønsker du priser på malerarbejde eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad koster en maler?

Det kan være svært at komme med en konkret pris på malerarbejde. Da prisen afhænger af kvaliteten på materialer, malerens erfaring, ekspertise og naturligvis opgavens omfang.

Vælger du Tømrermester Christiansen ApS, kan vi garantere malerarbejde i høj kvalitet til attraktive priser.

Derfor skal du vælge os

Hos Tømrermester Christiansen ApS leverer vi pålideligt håndværk i høj kvalitet, hver gang. Vi har en lang række samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med igennem mange år. Derudover har vi også en god relation til vores leverandører, der selvfølgelig er udvalgt med omhu.

Udover det så har vi stor kundetilfredshed. Det skyldes kvaliteten på det håndværk vi udfører – altså hos Tømrermester Christiansen ApS går kvalitet og service hånd i hånd, og selvfølgelig til fordelagtige priser. Læs mere om os her.

Hvad koster en maler pr m2?

Har du en maleropgave, som vi skal løse for dig, så er du garanteret en professionel tilgang til opgaven og et perfekt resultat. Prisen afhænger af mange ting – kvalitet af maling, antal af lag, skal der spartles, osv. Med en malermester fra Tømrermester Christiansen ApS er du altid i gode hænder, og vi er ikke tilfredse før opgaven er udført til punkt og prikke. 

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os med det samme og fortælle mere om din opgave. Så giver vi et godt og uforpligtende tilbud. Hos os er du garanteret attraktive priser og høj kvalitet, hver gang.

Kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at lave en aftale eller blot høre nærmere, så kan vi kontaktes på telefon: 21 95 35 49 eller på mail: ralf.christiansen74@gmail.com. Derefter vender vi tilbage hurtigst muligt, så vi kan finde en tid, der passer dig.

Har du en maleropgave, som vi skal løse for dig, så er du garanteret en professionel tilgang til opgaven og et perfekt resultat. Prisen afhænger af mange ting – kvalitet af maling, antal af lag, skal der spartles, osv.​

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os med det samme og fortælle mere om din opgave. Så giver vi et godt og uforpligtende tilbud. Hos os er du garanteret attraktive priser og høj kvalitet hver gang.

Hvis du er interesseret i at lave en aftale eller blot høre nærmere, så kan vi kontaktes på telefon: 21 95 35 49 eller på mail:
ralf.christiansen74@gmail.com.
Derefter vender vi tilbage hurtigst muligt, så vi kan finde en tid, der passer dig.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.


    Lyst til at kigge forbi?
    Kontaktinfo