KØKKEN

Hos Tømrermester Christiansen ApS, arbejder vi detalje orienteret med alt inden for træ. Vi fremstiller selv køkkener fra bunden i vores eget værksted, således at dit køkken altid er tilpasset dine drømme og ikke mindst dit hjem. Vi foretager også reparationer i køkkenet 

RENOVERING

Uanset om du drømmer om en større eller mindre form for renovering af lejlighed eller hus, så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar med en hjælpende hånd til nyt køkken og meget mere.

MALERARBEJDE

Trænger du til at få malet i virksomheden, eller trænger hjemmet til ny tapetsering? Så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan hjælpe med alle former for maleropgaver.

VINDUER OG DØRE

Vi laver alle slags opgaver inden for døre og vinduer, og har samarbejde med de førende inden for vinduer og døre. Hvis du har et ønske om specielle mål til enten dit vindue eller din dør så har vi løsningen til dette.​

Opsætning af køkken og fremstilling af nyt

Køkkener er et af vores specialer. Tømrermester Christiansen ApS udfører alt lige fra små istandsættelser til ny montering af køkken. Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant.

På vores værksted fremstiller vi selv køkkener i den bedste trækvalitet, så du får et unikt udtryk, der lever op til dine ønsker. Vi monterer også færdigproducerede køkkener og tilretter dem, så de passer til dit hjem. Vores tømrer udfører blandt andet køkkenrenovering og montering hos kunder på Østerbro, Valby, Frederiksberg og resten af København.

Vi samler på glade kunder

Vores gode kundeanmeldelser taler for sig selv

Vi er stolte af vores gode ry og tilfredse kunder, som har givet os topkarakterer for vores arbejde. Med 5 ud af 5 stjerner på 3byggetilbud.dk og Google anmeldelser kan du være sikker på, at du får en kvalitetsoplevelse, når du vælger os til at montere dit køkken.

Vores gode kundeanmeldelser er et bevis på vores engagement i at levere enestående service og overgå vores kunders forventninger. Vi sætter en ære i at skabe langvarige relationer med vores kunder og sikre, at de føler sig trygge og tilfredse gennem hele processen.

Når du vælger os til at montere dit køkken, kan du være sikker på, at du får en pålidelig og professionel service, der lever op til dine forventninger.

Lad vores gode kundeanmeldelser være din tryghed og kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe dit drømmekøkken.

Overflader i træ er en ideel løsning i køkkenet

Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning.

Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden.

Effektiv køkkeninstallation og kvalitetsmaterialer

Ved køkkeninstallationen sørger vores dygtige tømrermester for at følge alle nødvendige trin for at sikre en korrekt og holdbar montering. Vi starter med at tage præcise målinger af rummet og planlægger placeringen af skabe, bordplader og apparater i henhold til dine ønsker og behov.

Når det kommer til materialer, så arbejder vi med et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer til køkkenet. Vores speciale er overflader i træ, som ikke kun tilføjer en smuk æstetik til dit køkken, men også samtidigt er hygiejnisk og praktisk.

Vi tilbyder også montere køkkener af andrer materialer såsom f.eks. laminat og komposit, der giver forskellige stilarter og holdbarhed. Vores erfarne tømrermester vil guide dig gennem valget af materialer og hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning baseret på dine præferencer og budget.

Vores mål er at levere en køkkeninstallation af høj kvalitet, der opfylder dine forventninger og skaber et funktionelt og stilfuldt rum i dit hjem. Kontakt os i dag for at få mere information om vores køkkeninstallationstjenester og få et uforpligtende tilbud.

Nedrivning af gammelt køkken

Har du et gammelt køkken som skal nedrives? – Eller ønsker du blot en køkkenmontering pris?

Så kan vi hos Tømrermester Christiansen hjælpe dig trygt og sikkert videre.

Før vi sætter dit nye køkken op, skal det gamle rives ned og fjernes. Det er dog i så simpelt som det lyder. Ældre køkkener kan være bygget på stedet, hvilket gør det svært at skille ad. Efter dit køkken er revet ned, skal gulvet bl.a. tjekkes for ujævnheder og råd. Køkkenet er et vådrum, og indeholder derfor både afløb til vand og kloak. Her skal man være ekstra opmærksom på, at der ikke opstår utætheder, som kan resultere i vandskader mm.

Montering af køkken pris

Er du nysgerrig efter at vide hvad det koster, at få et professionelt tømrerfirma til at montere dit nye køkken? Priserne på montering af køkkener varierer meget. Først og fremmest skal det gamle køkken rives ned, før det nye kan sættes op – er dit gamle køkken allerede revet ned, så vil prisen naturligvis blive billigere. For at få en så præcis pris på køkkenmontering som muligt, så får du brug for dine plantegninger – så din tømrer kan vurdere omfanget af opgaven.

Ved nedrivning af køkkener kan der opstå problemer med vægge og gulve, som skal udbedres. Derudover skal der også laves vand og el klar, så det hele kan monteres og tilsluttes i samme omgang.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad siger vores kunder om os?

Vi er stolte af vores gode kundeanmeldelser, hvor vi har modtaget topkarakterer på 3byggetilbud.dk og Google anmeldelser. Vores kunder roser vores ekspertise, pålidelighed og opmærksomhed på detaljer.

Hvordan sikrer vi kvaliteten af vores arbejde?

Vi er dedikerede til at levere arbejde af højeste kvalitet og sikre, at alle vores køkkenmonteringer er udført korrekt og holdbart. Vores erfarne tømrermester følger alle nødvendige trin og sikrer overholdelse af sikkerhedsstandarder og bygningsreglementer.

Tilbyder I også nedrivning af det gamle køkken?

Ja, vi tilbyder nedrivning og fjernelse af det gamle køkken som en del af vores køkkenmonteringstjenester. Vores erfarne tømrermester vil sørge for at nedrive det gamle køkken korrekt og sikre, at eventuelle vægge og gulve bliver udbedret, hvis nødvendigt.

Hvad er den typiske varighed af en køkkenmontering?

Varigheden af en køkkenmontering kan variere afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af projektet. Vi vil gerne vurdere omfanget af opgaven og give dig en estimeret tidsramme baseret på dine specifikke behov.

Kan I hjælpe med tilpasninger og specialtilretninger af køkkenelementer?

Ja, vi kan hjælpe med tilpasninger og specialtilretninger af køkkenelementer for at sikre, at de passer perfekt til dit rum. Vores tømrermester har ekspertisen til at udføre præcise tilpasninger og sikre, at dit køkken får et skræddersyet udseende.

Få montering af køkken i dag - Køkkenrenovering København

Kunne du tænke dig en konkret pris på køkkenmontering eller renovering af køkken, hører vi meget gerne fra dig.​

Det samme gælder, hvis du har nogle spørgsmål eller konkrete ønsker – sammen finder vi den mest optimale løsning til dig og dit hjem.

Ring til os på telefon 21 95 35 49 eller skriv til e-mail ralf.christiansen74@gmail.com og hør mere om vores montering af køkken.​

Kunne du tænke dig en konkret pris på køkkenmontering eller renovering af køkken, hører vi meget gerne fra dig.

Det samme gælder, hvis du har nogle spørgsmål eller konkrete ønsker – sammen finder vi den mest optimale løsning til dig og dit hjem.

Ring til os på telefon 21 95 35 49 eller skriv til e-mail
ralf.christiansen74@gmail.com
og hør mere om vores montering af køkken.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.


    Lyst til at kigge forbi?
    Kontaktinfo

    Indhent et tilbud