• rev RENOVERING
RENOVERING

Uanset om du drømmer om en større eller mindre form for renovering af lejlighed eller hus, så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar med en hjælpende hånd.

  • guv MALERARBEJDE
MALERARBEJDE

Trænger du til at få malet i virksomheden, eller trænger hjemmet til ny tapetsering? Så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan hjælpe med alle former for maleropgaver.

  • vinds VINDUER OG DØRE
VINDUER OG DØRE

Vi laver alle slags opgaver inden for døre og vinduer, og har samarbejde med de førende inden for vinduer og døre. Hvis du har et ønske om specielle mål til enten dit vindue eller din dør så har vi løsningen til dette.​

Montering af køkken og fremstilling af nyt

Køkkener er et af vores specialer. Tømrermester Christiansen ApS udfører alt lige fra små istandsættelser til ny montering af køkken. Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant.​

På vores værksted fremstiller vi selv køkkener i den bedste trækvalitet, så du får et unikt køkken, der lever op til dine ønsker. Vi monterer også færdigproducerede køkkener og tilretter dem, så de passer til dit hjem. Vores udfører blandt andet køkkenrenovering og montering af køkken hos kunder på Østerbro, Valby, Frederiksberg og resten af København.

OVERFLADER I TRÆ ER EN IDEEL LØSNING I KØKKENET

Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet.

Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden i dit køkken.

Hvad koster montering af køkken?

Kunne du tænke dig en konkret pris på køkkenmontering eller renovering af køkken, hører vi meget gerne fra dig.​

Det samme gælder, hvis du har nogle spørgsmål eller konkrete ønsker – sammen finder vi den mest optimale løsning til dig og dit hjem.

Ring til os på telefon 21 95 35 49 eller skriv til e-mail ralf.christiansen74@gmail.com og hør mere om vores montering af køkken.​

Kunne du tænke dig en konkret pris på køkkenmontering eller renovering af køkken, hører vi meget gerne fra dig.​

Det samme gælder, hvis du har nogle spørgsmål eller konkrete ønsker – sammen finder vi den mest optimale løsning til dig og dit hjem.

Ring til os på telefon 21 95 35 49 eller skriv til e-mail
ralf.christiansen74@gmail.com
og hør mere om vores montering af køkken.​

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.


    Lyst til at kigge forbi?
    Kontaktinfo