KØKKEN

Hos Tømrermester Christiansen ApS, arbejder vi detalje orienteret med alt inden for træ. Vi fremstiller selv køkkener fra bunden i vores eget værksted, således at dit køkken altid er tilpasset dine drømme og ikke mindst dit hjem. Vi foretager også reparationer i køkkenet 

RENOVERING

Uanset om du drømmer om en større eller mindre form for renovering af lejlighed eller hus, så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar med en hjælpende hånd til nyt køkken og meget mere.

MALERARBEJDE

Trænger du til at få malet i virksomheden, eller trænger hjemmet til ny tapetsering? Så står vi hos Tømrermester Christiansen ApS klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan hjælpe med alle former for maleropgaver.

VINDUER OG DØRE

Vi laver alle slags opgaver inden for døre og vinduer, og har samarbejde med de førende inden for vinduer og døre. Hvis du har et ønske om specielle mål til enten dit vindue eller din dør så har vi løsningen til dette.​

Opsætning af køkken og fremstilling af nyt

Køkkener er et af vores specialer. Tømrermester Christiansen ApS udfører alt lige fra små istandsættelser til ny montering af køkken. Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant.

På vores værksted fremstiller vi selv køkkener i den bedste trækvalitet, så du får et unikt udtryk, der lever op til dine ønsker. Vi monterer også færdigproducerede køkkener og tilretter dem, så de passer til dit hjem. Vores tømrer udfører blandt andet køkkenrenovering og montering hos kunder på Østerbro, Valby, Frederiksberg og resten af København.

Overflader i træ er en ideel løsning i køkkenet

Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning.

Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden.

Nedrivning af gammelt køkken

Har du et gammelt køkken som skal nedrives? – Eller ønsker du blot en køkkenmontering pris?

Så kan vi hos Tømrermester Christiansen hjælpe dig trygt og sikkert videre.

Før vi sætter dit nye køkken op, skal det gamle rives ned og fjernes. Det er dog i så simpelt som det lyder. Ældre køkkener kan være bygget på stedet, hvilket gør det svært at skille ad. Efter dit køkken er revet ned, skal gulvet bl.a. tjekkes for ujævnheder og råd. Køkkenet er et vådrum, og indeholder derfor både afløb til vand og kloak. Her skal man være ekstra opmærksom på, at der ikke opstår utætheder, som kan resultere i vandskader mm.

Montering af køkken pris

Er du nysgerrig efter at vide hvad det koster, at få et professionelt tømrerfirma til at montere dit nye køkken? Priserne på montering af køkkener varierer meget. Først og fremmest skal det gamle køkken rives ned, før det nye kan sættes op – er dit gamle køkken allerede revet ned, så vil prisen naturligvis blive billigere. For at få en så præcis pris på køkkenmontering som muligt, så får du brug for dine plantegninger – så din tømrer kan vurdere omfanget af opgaven.

Ved nedrivning af køkkener kan der opstå problemer med vægge og gulve, som skal udbedres. Derudover skal der også laves vand og el klar, så det hele kan monteres og tilsluttes i samme omgang.

Hvad koster montering af køkken? - Køkkenrenovering København

Kunne du tænke dig en konkret pris på køkkenmontering eller renovering af køkken, hører vi meget gerne fra dig.​

Det samme gælder, hvis du har nogle spørgsmål eller konkrete ønsker – sammen finder vi den mest optimale løsning til dig og dit hjem.

Ring til os på telefon 21 95 35 49 eller skriv til e-mail ralf.christiansen74@gmail.com og hør mere om vores montering af køkken.​

Kunne du tænke dig en konkret pris på køkkenmontering eller renovering af køkken, hører vi meget gerne fra dig.

Det samme gælder, hvis du har nogle spørgsmål eller konkrete ønsker – sammen finder vi den mest optimale løsning til dig og dit hjem.

Ring til os på telefon 21 95 35 49 eller skriv til e-mail
ralf.christiansen74@gmail.com
og hør mere om vores montering af køkken.

​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for tre hverdage.


    Lyst til at kigge forbi?
    Kontaktinfo

    Indhent et tilbud